Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ærtepure

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

24. april 2018

Opskrift på Ærtepure

Når briterne siger Fish ‘n’ chips kommer man ikke udenom Mushy Peas. Vi giver dig vores bud på en lækker ærtepure, der spiller godt op imod den fede britiske ret.


Antal: 1 Portion

Ærtepure

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 450 gram Ærter
  • 1 clove Hvidløg
  • spsk. Bredbladet persille
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • Vand

Sådan gør du

  • Kom ærter, persille og hvidløg op i en gryde og dæk med vand.
    Ærtepure
    Kog ærterne i 5 minutter. Når ærterne er kog hældes vandet fra og kommes op i blender og blendes til en fin pure.
    Smag ærtepureren til med salt, peber og citron.
    Pureen er nu klar til servering.