
Opskrift på Æggesalat
Dette er min bedste og nemmeste opskrift på en hjemmelavet æggesalat, som du kan røre sammen på max 5 minutter!
Det er så rørende (he he) ligetil, at det næsten ikke giver mening at købe den færdig fra køledisken igen. Og så ved du akkurat, hvad din æggesalat indeholder.
Perfekt på julefrokostbordet og påskebordet – eller på en ganske almindelig mandag på kontoret 😉
Æggesalat smager helt fantastisk på rugbrød, men ikke mindst på lunt, hjemmebagt brød! Her smurte jeg den ud på surdejsbrødet fra denne opskrift.
Du bestemmer helt selv, om du vil lave din egen hjemmelavede mayo, eller om du bare bruger købevarianten fra supermarkedet. Begge dele bliver nemlig superlækkert!

Æggesalat
Ingredienser
- 0.75 deciliter Yoghurt
- 2 stk. Æg hårdkogte
- 1 tsk. Mayonnaise
- Salt og Peber fra kværn
- 0.5 tsk. Karry
Sådan gør du
- Hæld yoghurt og mayonnaise i en lille skål.
- Tilsæt karry.
- Rør det sammen.
- Smag til med salt og peber og eventuelt mere karry.
- Hak de kogte æg til mindre stykker.
- Vend æggene i karrydressingen.
- Servér!