x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Æblesaft

SUSANNE | 16. september 2018

Når æbletræet bugner af frugt, og man slet ikke kan følge med, må man bruge sin kreativitet for at finde på nye måde at anvende herlighederne på. 

Har du en saftpresser, så prøv at presse æblerne til en herlig saft og forkæl familien og kollegerne med en ordentlig omgang friskpresset æblesaft.
 

Server den velsmagende saft iskold og mærk, hvordan vitaminerne nærmest suser rundt i systemet!


Æblesaft

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 flaske
Forfatter: Susanne

Ingredienser

  • Æbler modne æbler

Sådan gør du

  • Brug friske, modne æbler til din saft.
     
    Æblesaft
    Æblesaft
    Skær æblerne i grove stykker - du behøver ikke skrælle dem og fjerne kernehusene, brug dem bare, som de er.
    Kom æblestykkerne i en juicepresser og pres saften ud af dem.
    Fjern skummet fra overfladen - smid det ikke ud, men se tip i noten til, hvordan du kan anvende skummet.
    Æblesaft
    Hæld æblesaften på flasker og opbevar dem i køleskabet.
    Server saften iskold - skål!

Noter

Prøv at fryse æble”skummet” ned i mindre poser og bruge det i din smoothie på et senere tidspunkt. Lækkert supplement til f.eks en bærsmoothie ?

Om forfatteren