ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Æblekage med æblekanelskum

REDAKTION | 28. maj 2018

Vores opskrift på en æblekage med æblekanel skum overasker med “nye” klassiske smage. Opskriften kræver dog en 0,5 liters sifonflaske.


Æblekage med æblekanelskum

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 6 Portioner
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 250 milliliter Æblejuice
  • 100 milliliter Piskefløde
  • 10 gram Kanel
  • 300 gram Æbler
  • 100 gram Sukker
  • 5 milliliter Citronsaft
  • 1 gram Kanel
  • 60 gram Rosiner
  • 10 milliliter Rom
  • 110 gram Hvedemel
  • 100 gram Flormelis
  • 50 gram Smør

Sådan gør du

  • Æblekanelskum

    Bland omhyggeligt æblejuicen, fløden og kanelen og kom det igennem en finmasket sigten ned i en 0,5 l sifon flaske. Giv den et skud med 1 patron og ryst kraftigt. Lad afkøle i 1-2 timer.
     

    Æblekage


    Skræl dine æbler (husk at fjerne kernehusene) og skær dem i små stykker.
    Bland sukker, citronsaft, kanel, rosiner og rom i en gryde, og lad det koge op kort. Tilsæt æblerne, og lad det simre let i cirka 5 minutter i massen.
    Sæt derefter æblerne til side, og lad dem køle af.
    Find en bageplade beklædt med bagepapir frem og hæld mel, flormelis og smør på den. Bland det groft med fingrene og bag det i ovnen ved 160 grader celsius (almindelig ovn) indtil det er gyldenbrunt - det tager cirka 10 minutter.
     

    Servering

    Fyld dine glas med et lag af "raspen"/Streusel-blandingen, æblegrøden og top det op med æblekanelskummet direkte fra sifon-flasken.
     

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Molekymi.dk.