ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fodboldaften med drengene: Hvad skal man servere?

SPONSORERET INDHOLD | 30. december 2022

Der er ikke noget som onsdag aften med Champions League på programmet, hvor man tager fodboldtrøjen på og inviterer drengene over. Når det kommer til mad og drikke, så kan mænd være en smule fantasiløse og det ender oftest med en ramme øl og et par poser chips. Det kan selvfølgelig også noget og de fleste mænd værdsætter generelt også det simple, men hvorfor ikke gøre lidt mere ud af og gøre aftenen endnu bedre? Her snakker vi ikke om en 3 retters menu med 2011 Château Lafite Rothschild til 6 af de lange, men blot om at højne standarden lidt. I stedet for lunkne Slots øl på dåse, kunne man overveje en lækker belgisk øl og i stedet for Ostepops og Sour Cream & Union, kunne man måske oppe sig og rent faktisk lave et nemt, men lækkert måltid? Hvis du foretrækker dåseøl og chips, så respekt for det, men hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af den næste fodboldaften med drengene, så kan du med fordel læse med i denne korte artikel.

3 ting I kan drikke til kampen

De fleste forbinder fodbold med øl og for de fleste, er det ikke noget man skal ændre på. Fodbold og øl hører sammen, så derfor holder vi os til øl i denne artikel. Hvis det skal være stærkt, mørkt og mandigt, så er Gouden Carolus et rigtigt godt valg. Her er tale om en stærk øl på 11,7% som er lagret på whiskyfade. Er I mere til de lyse øl, så kan en Světlý Ležák, som er en lys Tjekkisk lager være et rigtigt godt valg. Skal det være dansk og skal det være godt, så er den klassiske Høkerbajer fra Hancock altid en god smagsoplevelse.

3 ting I kan spise til kampen

Når det kommer til maden, så har man mange valgmuligheder, men som udgangspunkt er det en god idé at holde det simpelt. Derfor bør man undgå at tilberede et måltid, som kræver kniv og gaffel, men i stedet fokusere på noget som man kan holde i hånden, mens man ser kampen. Her er Cheeseburgere det oplagte valg. Køb friskhakket kød fra slagteren og en god ost, samt lækre Brioche boller, så kan det umuligt gå galt.
Fodbold stammer fra England og det gør Fish’n Chips også. Det kræver lidt mere, men det er et oplagt valg. Sidst men ikke mindst, så kan en lækker hjemmelavet pizza med gode råvarer også være det helt rigtige.

Fish ‘n’ Chips
Serveret med store fritter, sauce tartare og ærtepure
Læs opskriften her
Cheeseburger med krydderbolle
Den hurtigste, billigste og måske nemmeste burger man kan lave. Det lyder skørt, men krydderbollen er perfekt til en burger…
Læs opskriften her
Italiensk pizza
Her får du opskriften på, hvordan du får lækre, sprøde pizzabunde som dem, du kender fra Italien. Nøglen er at bruge rigtigt pizzamel samt at bage sin pizza rigtigt – det vil sige meget varmt og én ad gangen!