
Opskrift på spinat sous vide
Mild og lækker måde at tilberede spinat.
Der er stadig lidt bid tilbage og det passer godt sammen med nødder eller andet der kan give lidt knas. Her serverede jeg min sous vide spinat med Beef Wellington og en demi-glace.

Spinat sous vide
Grej
Ingredienser
- 250 gram Babyspinat
- 25 gram Smør
- 1 knivspids Salt
Sådan gør du
- Start med at komme smør i bunden af din vakuumpose.
- Hæld spinatbladene i posen og tilsæt saltet.
- Vakuumpak posen og put den i dit sous vide vandbad.
- Tilbered spinaten i 15 minutter ved 85 grader.
- Sørg for at have noget tung henover spinaten, da det er meget let og vil flyde til top. Jeg har en rist der fulgte med mit vandbad som typisk bruges til bøffer. Det kan man placere så spinaten ikke kan komme op til overfladen. Et alternativ er f.eks. at bruge en tallerken eller et lille ildfast fad.
- Tag spinaten ud af posen og server straks.
Noter
