
Opskrift på paninibrød
Jeg er altså tosset med disse lækre sprøde paninis med fyld og smeltet ost – riiiglig med smeltet ost, tak.
Jeg har bagt disse simple paninibrød – sprøde, lækre og virkelig nemme.
Som fyld kan du bruge lige det du ønsker.
Jeg brugte italiensk skinke, sennep, ost, tomat og grønkål i denne ene.
Har du ikke en paninimaskine, kan du bare smide dem i ovnen, til de er sprøde og lækre.
Opskriften har jeg smidt på dit køkkenbordet.
Ej, den kommer her:

Paninibrød
Grej
- Røremaskine Valgfrit
- Opbevaringsbøtte Valgfrit
Ingredienser
- 2.5 deciliter Vand lunkent
- 25 gram Gær
- 0.5 deciliter Olie
- 300 gram Tipo 00 jeg brugte Meyers
- 100 gram Ølandshvedemel
- 1 spsk. Honning akacie
- 2 tsk. Salt
Sådan gør du
- Kom vand og gær i en skål og rør gæren ud. Tilsæt de andre ingredienser og rør dejen godt sammen. Hvis du har en røremaskine, så brug den, ved mellemhastighed i 10 minutter. Lad dejen hæve tildækket i en time. Jeg kom min dej i en plasticbøtte med låg (den kan sagtens laves dagen før). Form 8 stk. flade aflange brød og lad dem efterhæve i 30 minutter et lunt sted. Mine stod i ovnen ved 40 grader (varmluft). Du skal ikke pensle dem inden de skal i ovnen Bag dem i ovnen - 180 grader varmluft i 12 minutter til de bliver gyldne. Kom herefter dit yndlings fyld i, rist dem og server. Brødene kan fryses. Velbekomme.