Go Back
+ servings
Servings: 8 brød

Paninibrød

Jeg har bagt disse simple paninibrød - sprøde, lækre og virkelig nemme. Jeg er altså tosset med disse lækre sprøde paninis med fyld og smeltet ost - riiiglig med smeltet ost, tak.
Author: Madmomster
Keyword: Bage, Brød
Forb. tid: 1 time 55 minutter
Tilb. tid: 12 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Vand lunkent
  • 25 gram Gær
  • 0.5 deciliter Olie
  • 300 gram Tipo 00 jeg brugte Meyers
  • 100 gram Ølandshvedemel
  • 1 spsk. Honning akacie
  • 2 tsk. Salt
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Kom vand og gær i en skål og rør gæren ud.
    Tilsæt de andre ingredienser og rør dejen godt sammen. Hvis du har en røremaskine, så brug den, ved mellemhastighed i 10 minutter.
    Lad dejen hæve tildækket i en time. Jeg kom min dej i en plasticbøtte med låg (den kan sagtens laves dagen før).
    Form 8 stk. flade aflange brød og lad dem efterhæve i 30 minutter et lunt sted. Mine stod i ovnen ved 40 grader (varmluft).
    Du skal ikke pensle dem inden de skal i ovnen
    Bag dem i ovnen - 180 grader varmluft i 12 minutter til de bliver gyldne.
    Kom herefter dit yndlings fyld i, rist dem og server.
    Brødene kan fryses.
    Velbekomme.
    Paninibrød

Noter

OBS! Melet kan sagtens udskiftes med lige den mel du godt kan lide.