x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Yoghurt toastbrød

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 12. marts 2018
Lækkert og luftigt toastbrød

Toastbrød med yoghurt. Opskriften indeholder yoghurt, hvilket gør den mere svampet og blød end normal toastbrød.


Yoghurt toastbrød

Lækkert og luftigt toastbrød
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bagning, Brød, Morgenmad
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 Brød
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 0.5 package Tørgær
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 spsk. Groft salt
  • 3 spsk. Olie
  • 2 deciliter A38
  • 3 deciliter Vand Lunkent
  • 25 gram Smør Til at smører brødformen
  • 500 gram Hvedemel

Sådan gør du

  • Opløs gær, sukker og salt i lunkent vand.
    Tilsæt olie og A38.
    Ælt melen i lidt ad gangen, for at sikre at dejen ikke bliver for tør.
    Når dejen er lækker og smidig, sættes dejen til hævning under en badehætte i 30 min.
    Smør sandwichbrødformen samt låget i rigeligt smør - det forhindrer at brødet klistrer sig fast til formen.
    Brug samme fremgangsmåde til hævning og deling af brødet som i denne opskrift på almindelig Toastbrød.
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

Sandwichbrødformen kan bl.a. købes her.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287