ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vingummi med citron og ingefær

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 18. november 2018
Laver hjemmelavet vingumme med smag

Har du også altid gerne selv ville lege i køkkenet og lave dine helt egne vingummier!? Med lige den smag som er du har lyst til? 

Som madelsker, har jeg altid gerne ville vide, hvad min mad er lavet af. For hvad nu hvis jeg selv kan gøre det lige så godt….!?

Som mor, vil jeg gerne vide hvad jeg kommer i mine børn, og hvis jeg nu selv også kan bestemmer hvor meget af de forskellige ting, som ikke er alt for gode for os. Der kommer i det aller mest dyrebare der findes.

Derfor har jeg været igang med at lege, og selv om målet endnu ikke helt er nået. Er jeg nået et stykke af vejen.

Så kom med og lad os lege sammen.


Antal: 1 Portioner

Vingummi med citron og ingefær

Laver hjemmelavet vingumme med smag
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Slik
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 1 time 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 15 gram Frisk ingefær Revet fint
  • 2 deciliter Citronsaft
  • 4 gram Citronsyre
  • 6 gram Kartoffelmel
  • 25 gram Agar agar

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser op i en lille gryde og pisk det godt sammen.
    Bring blandingen i kog, under omrøring.
    Når blandingen koger hældes massen over i den ønskede silikoneform og sættes på køl i minimum 60 minutter til massen er helt fast.
    Vingummi
    Vend de faste vingummier ud af formen og opbevar dem på køl. 
    Vingummierne kan holde cirka 10 dage på køl.

Noter

Har du ikke en silikoneform, kan du bruge et mindre fad, som smøres let med olie, for at sikre at vingummen vil slippe siderne når den er kold.
Når vingummimassen har sat sig, vendes den ud på et skærebræt og skæres i passende stykker.
Vingummierne er fast og til den syrlige side.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.