ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Trøffelsmør

PER ASMUSSEN | 31. juli 2018

Trøffelsmør. Hvis det skulle ske at du har en rest tilbage af en dejlig lækker trøffel, så er det her en perfekt måde at bruge dine “rester på. 

Trøffelsmørret kan bruges til at komme ovenpå din bøf eller skaldyr eller sågar vendes i din færdige pasta eller nye kartofler. Det smager himmelsk. 


Trøffelsmør

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 150 gram Smør Stuetempereret
  • 20 gram Trøffel Sommertrøffel
  • Krydderier God flagesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Tag smørret ud af køleskabet og lad det få stuetemperatur inden du går i gang.
    Riv din sommertrøffel med fint rivejern ned over din smør.
    Trøffelsmør
    Blend smørret, de er nemmest med en stavblender, og smag det til med en god flagesalt og friskkværnet peber. 
    Server straks herefter.
    Trøffelsmør

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.