Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Toastbrød med kikærte- og kastanjemel

Fadls forlagfadlsforlag
 
24. maj 2019
Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Opskrift på toastbrød med kikærte- og kastanjemel

Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten.

Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.


Antal: 1 brød

Toastbrød med kikærte- og kastanjemel

Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"
Forfatter: fadlsforlag
Ret: Bagning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 40 minutter
Tilb. tid: 1 time 20 minutter

Ingredienser

  • 7.5 deciliter Vand
  • 20 gram Loppefrøskaller
  • 1.5 tsk. Salt Fint himalayasalt
  • 100 gram Kikærtemel
  • 100 gram Hirsemel Braunhirsemel
  • 100 gram Kastanjemel
  • 300 gram Rismel

Sådan gør du

  • Rør loppefrøskallerne ud i vandet, og lad blandingen stå 20-30 minutter.
  • Det skal ikke piskes, bare blandes, det tager 2 sekunder.
  • Når tiden er gået, pisk da blandingen ved høj styrke i 3 minutter.Tilsæt de andre ingredienser, og bland det godt sammen ved høj styrke et minuts tid, så der kommer godt luft i dejen.
  • Smør en brødform med smør eller olivenolie, og fyld blandingen i.
  • Glat den godt ud med en våd spatel.
  • Bag brødet ved 175 grader celsius varmluft i 75-80 minutter.