Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Opskrift på toastbrød med kikærte- og kastanjemel
Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten.
Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Antal: brød
Toastbrød med kikærte- og kastanjemel
Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"
Ingredienser
- 7.5 deciliter Vand
- 20 gram Loppefrøskaller
- 1.5 tsk. Salt Fint himalayasalt
- 100 gram Kikærtemel
- 100 gram Hirsemel Braunhirsemel
- 100 gram Kastanjemel
- 300 gram Rismel
Sådan gør du
- Rør loppefrøskallerne ud i vandet, og lad blandingen stå 20-30 minutter.
- Det skal ikke piskes, bare blandes, det tager 2 sekunder.
- Når tiden er gået, pisk da blandingen ved høj styrke i 3 minutter.Tilsæt de andre ingredienser, og bland det godt sammen ved høj styrke et minuts tid, så der kommer godt luft i dejen.
- Smør en brødform med smør eller olivenolie, og fyld blandingen i.
- Glat den godt ud med en våd spatel.
- Bag brødet ved 175 grader celsius varmluft i 75-80 minutter.