Kender du det når børnene plager om pandekager?
Vi har løsningen her: Denne opskrift behøver ingen mel eller sukker og kan laves lynhurtigt.
Der er ingen undskyldning næste gang børnene plager.
Redaktion: Se vores opskrift på bananpandekager her.

Ingredienser
- 2 stk. Banan Modne
- 4 deciliter Havregryn
- 2 deciliter Mælk
- 0.5 tsk. Salt
- 2 stk. Æg
- Olie Smagsneutral. Til stegningen
Sådan gør du
- Nøglen til at få succes med at stege pandekager er at panden er varm når du går i gang. Så start med at tænde panden på middelhøj varme. Fjern skrællen fra bananerne og mos dem godt med en gaffel. Tilsæt de to æg og pisk massen godt sammen. Herefter hældes havregrynene i og igen skal der piskes til du har en ensartet masse. Tilsæt herefter mælken (lidt ad gangen) indtil du har en jævn og pandekageagtig dej. Det er ikke sikkert at du skal bruge al mælken. Tilsæt salt og rør rundt og dejen er klar til at blive stegt. Tilsæt olie til panden og brug en grydeske til at fordele et par pandekager på panden. Efter et par minutter skal de vendes og steges gyldne på den anden side. Server f.eks. med hakkede mandler. Se hele videoen her:
Om forfatteren
Følg min Youtube kanal her.