
Opskrift på sukkerfri brownie
På under 30 minutter kan du lave en vellykket brownie, hvor sukkeret er erstattet af dadler.
Nøglen til at få et vellykket brownie-resultat, er at få konsistensen så ensartet, som overhoved muligt.

Sukkerfri brownie
Ingredienser
- 300 gram Dadler
- 200 gram Smør
- 4 stk. Æg
- 5 spsk. Kakao
- 50 gram Hasselnødder
- 200 gram Hvedemel
- 1 knivspids Salt
Sådan gør du
- Blend dadler, smør og æg til konsistensen er ensartet.
- Tilsæt kakao, hasselnødder og salt og blend grundigt.
- Tilsæt hvedemel lidt efter lidt under blendning.
- Når kagedejen er så ensartet som du kan få den, er den klar til bagning.
- Bag brownien ved 200 graders normal varme i 15-20 minutter, afhængig af kagens tykkelse.
- Velbekomme!