x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sukkerfri brownie

GASTROFAMILIEN | 28. september 2020

På under 30 minutter kan du lave en vellykket brownie, hvor sukkeret er erstattet af dadler.

Nøglen til at få et vellykket brownie-resultat, er at få konsistensen så ensartet, som overhoved muligt.

Sukkerfri brownie


Sukkerfri brownie

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Forfatter: Gastrofamilien

Ingredienser

  • 300 gram Dadler
  • 200 gram Smør
  • 4 stk. Æg
  • 5 spsk. Kakao
  • 50 gram Hasselnødder
  • 200 gram Hvedemel
  • 1 knsp. Salt

Sådan gør du

  • 1.Blend dadler, smør og æg til konsistensen er ensartet.
    2.Tilsæt kakao, hasselnødder og salt og blend grundigt.
    3.Tilsæt hvedemel lidt efter lidt under blendning.
    4.Når kagedejen er så ensartet som du kan få den, er den klar til bagning.
    5.Bag brownien ved 200 graders normal varme i 15-20 minutter, afhængig af kagens tykkelse.
    Velbekomme!
    Sukkerfri brownie

Om forfatteren


Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.

Følg os på Instagram her.