x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sukkerfri blåbærkage

GASTROFAMILIEN | 6. oktober 2020

Opskrift på blåbærdrøm.

Sukker og glutenfri.

Kagen er lækker, både varm og kold.


Sukkerfri blåbærkage

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bær, Kage, Sødt
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: Gastrofamilien

Ingredienser

  • 6 deciliter Havregryn
  • 200 gram Blåbær
  • 250 gram Dadler
  • 100 gram Smør

Sådan gør du

  • 1.    Blend havregryn så fint som muligt og kom dem op i en skål.
    2.    Smelt smørret og blend det sammen med blåbærrene til massen er ensartet. Kom det op i skålen til havregrynene.
    3.    Hak eller blend dadlerne så fint som muligt.
    4.    Rør alle ingredienserne sammen. Læg bagepapir i en bageform og fordel massen i formen.
    5.    Bag kagen på 180 grader varmluft i 15 minutter eller til toppen får en sprød skorpe.
    Top gerne kagen af med flødeskum tilsat vanilje for at ophøje smagsoplevelsen yderlige

Om forfatteren


Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.

Følg os på Instagram her.