Opskrift på strawberry cheesecake sous vide
En skøn Cream Cheese Sous Vide, serveret med en dejlig topping med jordbær og digestive kiks.
Opskriften kræver et sous vide vandbad og 2 x 250ml syltetøjsglas eller lign MED LÅG!

Servings: personer
Strawberry Cheesecake Sous Vide
Ingredients
Cream Cheese
- 200 gram Flødeost Philadelphia
- 0.75 deciliter Sukker
- 3 stk. Æg
- 78 milliliter Fløde
- 2 tsk. Vaniljeessens
- 1 knivspids Salt
Topping
- 128 gram Jordbær
- 1 spsk. Sukker
- 0.5 spsk. Citronsaft
- 1 knivspids Salt
- Digestive kiks
Instructions
Cream Cheese
- Tænd din Sous Vide på 80 grader celsius. Rør Philadelphia flødeostsammen med sukkeret med en håndmixer i en skål. Når det er blevet fluffy, tilsættes vaniljeekstrakt(essens) og salt. Derefter æggene ét efter ét. Derefter tilsættes fløden lidt efter lidt, og der røres indtil det er blandet godt sammen. Herefter hældes massen ned i to 250 ml glas, låg påsættes og de sættes ned i vandbadet i 1.5 time. Hvis der kommer bobler fra låget, betyder det at det ikke slutter tæt - brug evt. en elastik til at få det til at slutte 100% tæt. Når Cream Cheesen er færdig i Sous Vide, tages de op af vandbadet og nedkøles.
Topping
- Sæt en lille gryde over, tilsæt jordbærrene sammen med sukker, citronsaft og salt. Lad det simre i få minutter ved lav varme, og tag det over i en skål, du så sætter på køl.
Servering
- Når det hele er nedkølet og klar til servering, tager du dine glas og topper dem med jordbærtoppingen, og pynter med knust digestive. Server evt. med lidt ekstra digestive for mere crunch. Dine cheesecakes kan holde i 7 dage på køl, så no rush! Velbekomme ?