Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegt blomkål

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

28. december 2018
Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig. Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.

Opskrift på stegt blomkål

Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig.

Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.


Antal: 2 Personer

Stegt blomkål

Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig. Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Blomkål mellem stort
  • 50 gram Smør til stegning
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Skær de små buketter af og stilken.
  • Skyld de små buketter grundigt og lad dem dryppe af på et viskestykke.
  • Smelt smøren på en pande og kom den afdryppede blomkåls buketter op på panden til smøren.
  • Lad blomkåls buketterne stå og stege ved middelvarme i små 30 minutter, hvor de løbende vendes rund på panden, til de er let gyldne.
  • Jo længere tid de får jo blødere bliver de, så præcis hvor længe de skal have er en smagssag.