x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Stegt blomkål

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. december 2018
Perfekt til det meste kød

Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig.

Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.


Stegt blomkål

Perfekt til det meste kød
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 Blomkål mellem stort
  • 50 gram Smør til stegning
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Skær de små buketter af og stilken.
    Skyld de små buketter grundigt og lad dem dryppe af på et viskestykke.
    Smelt smøren på en pande og kom den afdryppede blomkåls buketter op på panden til smøren. 
    Lad blomkåls buketterne stå og stege ved middelvarme i små 30 minutter, hvor de løbende vendes rund på panden, til de er let gyldne.
    Jo længere tid de får jo blødere bliver de, så præcis hvor længe de skal have er en smagssag.
    Stegt blomkål

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.