
Vi er vilde med god bacon, og den bedste får du, når du ryger den selv!
Med et par ribbenstege kan du fremstille din egen røgede bacon, der smager fantastisk og på ingen måde kan sammenlignes med noget af den bacon, du kan købe.
Perfekt som topping til f.eks. tykke supper som kartoffel-porresuppe, græskarsuppe, hokkaidosuppe eller jordskokkesuppe.

Sprødstegt bacon
Ingredienser
- 100 gram Bacon hjemmerøget
Sådan gør du
- Skær baconskiver på cirka 1 centimer og bank dem let flade med håndroden. Skær i små tern efter ønske. Pandesteg baconternene i 15-20 minutter ved middelhøj varme, til de er sprøde og gyldne. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir (køkkenrulle) og brug dem som pynt på f.eks. supper.
Om forfatteren
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.