Semidried tomater med oregano og hvidløg:
Semidried tomater er virkelig lækkert og noget man kan bruge i mange sammenhænge, f.eks. tapas, brød, pesto, salater mm.
Herudover får man en super lækker krydderolie når man laver det som også er velegnet til marinader og dressing.
Hvis du dyrker dine egne tomater, vil det være perfekt at lave hvis du har for mange, på denne måde får de en lang holdbarhedsdato.

Grej
- Sylteglas Eller lignende beholder
Ingredienser
- 500 gram Cherrytomater
- 3 clove Hvidløg hakket
- 1 spsk. Oregano
- 2 spsk. Olie + olie til at hælde på glas
- 2 tsk. Sukker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Cherrytomaterne skæres over midt på og kommes i en bradepande med krydderierne, olie, hvidløg samt salt og peber. Det hele vendes nu sammen. Herefter kommes de i ovnen på 100 grader i 2 timer. Til sidst kommes de på et glas, hvor du hælder olie hen over til de er dækket.
Om forfatteren
Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ???
Følg mig på Instagram her.