Opskrift på salsa verde med ramsløg
Salsa verde kan bruges til rigtig mange ting, f.eks. som tilbehør til alt slags fisk og kød, eller helt generelt til at toppe op med på salater eller på en stykke ristet brød.
Jeg kan også forstille mig at det vil være perfekt i en dressing til kartoffelsalaten.
Jeg har lavet min udgave med ramsløg fordi de er i sæson lige nu og smager fantastisk.
Håber I har lyst til at prøve.
Salsa verde med ramsløg
Ingredienser
- 75 gram Ramsløg
- 25 gram Persille
- 50 gram Kapers
- 50 gram Cornichoner
- 1 stk. Skalotteløg
- 50 gram Dijonsennep grov
- 2 spsk. Honning op til 3 spsk. efter smag, eller sirup
- 2 deciliter Olie op til 3 dl - god olie , f.eks. olivenolie eller rapsolie
Sådan gør du
- 1. Alle grøntsagerne og urter hakkes forholdsvis fint. 2. Sennep, eddike og honning blandes sammen med de hakkede urter og grøntsager. 3. Røres olie i lidt ad gang til du får den konsistens du ønsker. 4. Smag til sidst til med salt og peber.