x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salat med spinat og rødbeder

Mette | 16. august 2018

En lækker og velsmagende salat med rødbeder, babyspinat, blåbær og ristede solsikkekerner.

Æblecidereddike fungerer godt som dressing over salaten og giver et friskt modspil til de kogte rødbeder.

Salat med spinat og rødbeder

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Salat, Tilbehør
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 4 stk. Rødbede
  • 150 gram Babyspinat
  • 100 gram Blåbær friske
  • 3 spsk. Solsikkekerner
  • Eddike æblecidereddike

Sådan gør du

  • Skrub rødbederne fri for jord og kog dem i cirka 30 minutter. Hold koldt vand over dem og lad dem stå i vandet, til de er helt kolde.
    "Smut" de kolde, kogte rødbeder ved at skære top og bund af og trække skindet af. 
    Skær rødbederne i små tern og stil dem til side.
    Rist solsikkekernerne på en tør pande til de tager let farve. De må ikke branke. 
    Skyl og tør spinaten. 
    Læg spinaten på et fad eller hæld den i en stor salatskål.
    Kom rødbedetern, blåbær og solsikkekerner henover spinaten. 
    Hæld æblecidereddike over salaten.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?