Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Salat med kål og syltede rødløg

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

1. september 2018

Opskrift på salat med kål og syltede rødløg

Spidskål hører til blandt de milde typer af kål, og mange bruger den fintsnittet som en grov salat. Det kan man da også sagtens, for spidskålen er mild i smagen og ikke så “kompakt” i konsistensen som f.eks. hvidkål. 

Her får du opskriften på en frisk og lækker spidskålssalat med syltede rødløg, der er velegnet som det grønne tilbehør til kødretter i den lidt tungere ende. Server f.eks. salaten som tilbehør til en god steak eller gryderet. 


Antal: 4 Portioner

Salat med kål og syltede rødløg

Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 0.5 stk. Spidskål
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 stk. Lime
  • Krydderier salt og peber
  • Syltede rødløg se link til opskrift i vejledningen

Sådan gør du

  • Skyl spidskålen og skær den i kvarte på langs.
    Snit kålen meget fint.
    Pres limefrugten og hæld saften i en lille skål.
    Pisk olivenolie og limesaft godt sammen og smag blandingen til med salt og peber.
    Hæld dressingen over den fintsnittede kål.
    Pynt salaten med syltede rødløg.
    Server straks!