x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salat med edamamebønner, spidskål og mango

METTE | 23. april 2018

Farverig og asiatisk inspireret salat der tager 5 minutter at lave.


Salat med edamamebønner, spidskål og mango

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Salat, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 100 gram Spidskål
  • 1 stk. Mango
  • 1 stk. Forårsløg
  • 20 gram Sesamfrø Mørke
  • 0.5 pakke Edamamebønner (Soyabønner)
  • 1 spsk. Citronsaft

Sådan gør du

  • Bønnerne overhældes med kogende vand, for derefter at trække i 5 minutter.
    Spidskålen og forårsløget snittes helt fint.
    Skær mangoen i små firkanter på cirka 1 x 1 cm.
    Vend det hele i citronsaften og smag evt. til med olivenolie eller mere mango.
    Anret det hele sammen i en skål og det er klar til servering.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?