
Opskrift på rød waldorfsalat
Dejlig og lækker waldorfsalat lavet med rødkål.
Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter” og forfatteren Mette Mølbak siger følgende om opskriften:
“Som barn elskede jeg waldorfsalat. Her er den opgraderet med rødkål, der går godt til alt fra farseret kalkun, and og kylling til flæskesteg”.

Rød Waldorfsalat
Ingredienser
Salat
- 0.5 stk. Rødkål
- 2 stk. Æbler 1 stort eller 2 små æbler, syrlige
- 3 stk. Bladselleri Stængler
- 0.5 pakke Vindruer Blå eller grønne vindruer
- 100 gram Valnødder
Dressing
- 0.5 deciliter Mayonnaise
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 0.5 spsk. Rørsukker
- 1 tsk. Dijonsennep
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Snit rødkålen helt fint og kom den i en skål. Rør dressingen sammen og vend den sammen med rødkålen. Skær æblet i fine tern og bladselleri i fine skiver. Skær vindruerne midt over og fjern eventuelle sten. Gem lidt til pynt. Finhak valnødderne, men gem lidt til pynt. Vend æbler, bladselleri, vindruer og valnødder rundt med rødkålen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Vend dressingen rundt i salaten. Pynt med halve valnøddekerner og halverede vindruer.