Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rabarbersorbet uden ismaskine

Food_by_chrisnos

Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.

11. maj 2020

Opskrift på rabarbersorbet uden ismaskine

Rabarber sorbet ??

En lille hyggelig dessert, en kold forfriskning på terrassen, når ungerne har lyst til is, eller bare fordi ?

Rabarbersorbet uden ismaskine


Servings: 4 personer

Rabarbersorbet uden ismaskine

Author: Food_by_chrisnos
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

Rabarber sorbet

  • 3 deciliter Vand
  • 250 gram Sukker
  • 2 spsk. Glukose
  • vanilje lidt
  • 200 gram Rabarber snittede
  • 1 stk. æggehvider
  • 2 tsk. Flormelis

Pynt

  • Hvid chokolade
  • nødder
  • Marengs kys
  • Rabarberchips

Sådan gør du

  • Vand koges op med sukker, glukose og lidt vanilie.
    Tilsæt de snittede rabarber og lad det koge til rabarberne er godt møre.
    Blendes godt til en jævn masse.
    Køres nu på ismaskine eller gør som jeg:
    Kom massen i en beholder og stil den i fryseren.
    Omrør massen hvert kvarter.
    Når massen er halv frossen, tilsættes æggehviden pisket med flormelis.
    Vendes sammen med den halvfrosne masse.
    Lad isen blive i beholderen, eller fyld den i isforme som her.
    Sørg for at isen er dybfrossen inden de tages ud af formene. ☀️?
    Pyntes og klar til at nydes?
    Jeg brugte hvid chokolade, nødder, små marengskys og rabarberchips.