Opskrift på rabarbersorbet uden ismaskine
Rabarber sorbet ??
En lille hyggelig dessert, en kold forfriskning på terrassen, når ungerne har lyst til is, eller bare fordi ?

Servings: personer
Rabarbersorbet uden ismaskine
Ingredienser
Rabarber sorbet
- 3 deciliter Vand
- 250 gram Sukker
- 2 spsk. Glukose
- vanilje lidt
- 200 gram Rabarber snittede
- 1 stk. æggehvider
- 2 tsk. Flormelis
Pynt
- Hvid chokolade
- nødder
- Marengs kys
- Rabarberchips
Sådan gør du
- Vand koges op med sukker, glukose og lidt vanilie. Tilsæt de snittede rabarber og lad det koge til rabarberne er godt møre. Blendes godt til en jævn masse. Køres nu på ismaskine eller gør som jeg: Kom massen i en beholder og stil den i fryseren. Omrør massen hvert kvarter. Når massen er halv frossen, tilsættes æggehviden pisket med flormelis. Vendes sammen med den halvfrosne masse. Lad isen blive i beholderen, eller fyld den i isforme som her. Sørg for at isen er dybfrossen inden de tages ud af formene. ☀️? Pyntes og klar til at nydes? Jeg brugte hvid chokolade, nødder, små marengskys og rabarberchips.