Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rabarbersaft

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

22. juni 2018

Opskrift på rabarbersaft

For os er rabarber indbegrebet af sommer.

Rabarbersaft er læskende, lækkert og nemt at lave.


Servings: 1 liter

Rabarbersaft

Author: Per Asmussen
Keyword: Sommer
Forb. tid: 2 minutter

Ingredienser

  • 2 deciliter Rabarbersirup
  • 8 deciliter Vand Eller danskvand
  • Mynte Frisk. Til pynt
  • Sukker

Sådan gør du

  • Saften er meget nem at lave. I bund og grund handler det bare om at blande rabarbersirup med vand i forholdet 1/4. Vandet kan sagtens skiftes ud med danskvand.
    Vi brugte den her hjemmelavede rabarbersirup til vores saft.
    Pynt med mynteblade.
    Hvis du vil lave den fine sukkerkant i glaskanten (som på billedet), så gøres det ved at smøre lidt sirup på kanten og dyppe glasset i sukker.
    Rabarbersaft