ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rabarber crumble

MADSAGER | 6. juni 2020
Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.

Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.


Rabarber crumble

Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dessert, Sødt
Keyword: rabarber
Forb. tid: 40 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: madsager

Ingredienser

  • 500 gram Rabarber skåret i 1-2 cm
  • 1 stk. Vaniljestang
  • 175 gram Rørsukker
  • 100 gram Havregryn grovvalset
  • 100 gram Smør
  • Vaniljeis valgfri
  • Creme Fraiche valgfri

Sådan gør du

  • Rabarber:
    I en skål vendes rabarberstykkerne med kornene fra ½ vaniljestang og 100 g rørsukker. Lad det trække i ½ time.
    Crumble:
    Skrab kornene ud af den anden halve vaniljestang og bland med de sidste 75 g rørsukker, smør, mel og havregryn. Smuldr det hele godt sammen til en crumble.
    Smør et ovnfast fad med smør og kom rabarber i.
    Fordel crumblen henover dine rabarber og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i små 40 minutter, til crumblen er gyldenbrun.
    Server rabarber crumble lun eller kold med creme fraiche eller vaniljeis.

Om forfatteren


Stine er idekvinden bag madbloggen madsager.dk