Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.

Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.

Rabarber crumble
Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.
Udskriv
Pin
Antal: 1 kage
Ingredienser
- 500 gram Rabarber skåret i 1-2 cm
- 1 stk. Vaniljestang
- 175 gram Rørsukker
- 100 gram Havregryn grovvalset
- 100 gram Smør
- Vaniljeis valgfri
- Creme Fraiche valgfri
Sådan gør du
- Rabarber:
I en skål vendes rabarberstykkerne med kornene fra ½ vaniljestang og 100 g rørsukker. Lad det trække i ½ time. Crumble:
Skrab kornene ud af den anden halve vaniljestang og bland med de sidste 75 g rørsukker, smør, mel og havregryn. Smuldr det hele godt sammen til en crumble. Smør et ovnfast fad med smør og kom rabarber i. Fordel crumblen henover dine rabarber og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i små 40 minutter, til crumblen er gyldenbrun. Server rabarber crumble lun eller kold med creme fraiche eller vaniljeis.
Om forfatteren
Stine er idekvinden bag madbloggen madsager.dk