Opskrift på pitabrød med kylling
Løft dine pitabrød til et højere niveau ved at bage dem selv og servere dem med et lækkert fyld bestående af karrystegt kylling, ristet grønkål og sprøde grøntsager.

Antal: Personer
Pitabrød med kylling
Ingredienser
- 1 package Kyllingeinderfilet
- Olie til stegning
- Smør til stegning
- Karry
- Agurk
- Spidskål
- pitabrød hjemmebagte- se link til opskrift i vejledningen
- Grønkål
- Olie
- Salt
Sådan gør du
- Bag meget gerne dine pitabrød selv, resultatet kan slet ikke sammenlignes med noget, du kan købe. Du kan finde vores lette og lækre opskrift på pitabrød: her.
Sprød grønkål:
Fjern stokken fra grønkålen og kasser den. Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker. Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser posen, så olien fordeles på alt grønkålen. Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader varmluft. Grønkålen skal være knasende sprød.Kylling:
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Opvarm smør og olie på en pande og "brænd" karry af på panden et øjeblik. Det udvikler smagen. Steg kyllingen ved lidt over middel varme, til den er gennemstegt, men ikke tør.Grøntsagsfyld:
Skyl og snit agurken i skiver og spidskålen i fine strimler.Servering:
Server de lune pitabrød med kylling, sprød grønkål, agurk og spidskål. Server også gerne en dressing til pitabrødene, enten en færdigkøbt dressing eller en, du selv rører sammen af f.eks.
Noter
Server også gerne en dressing til pitabrødene, enten en færdigkøbt dressing eller en, du selv rører sammen af f.eks. lidt mayonnaise, cremefraiche, karry, citronsaft, sukker og salt og peber.