Opskrift på pisco sour
Mit bud på en opskrift på den sydamerikanske klassiker: “Pisco sour”.
Drinken stammer fra Peru eller Chile (afhængig af hvem du spørger).
Drinken er meget elegant, fyldig og ret afbalanceret.
Min version her er alt det og meget mere!
Det er også urte- og frugtagtig, ligesom jeg kan lide det!

Pisco sour
Ingredienser
- 5 centigram Pisco BarSol
- 3 centiliter Citronsaft
- 1.5 centiliter Passionsfrugtpuré MONIN Europe
- 1 stk. æggehvider
- Mynte et par blade
- Isterninger
Sådan gør du
- Fyld din shaker med alle ingredienserne, den skal først dry shakes (rystes uden is). Ryst den hårdt, så du får en lækker skum. Fyld isterninger i din shaker og ryst igen. Hæld din cocktail i et ønsket glas sammen med is. Hvis du ikke vil have små stykker mynte i din cocktail, kan du fint sigte dem fra. Jeg gjorde det ikke, fordi jeg kan lide små stykker mynte. Skål