x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pina Colada

LINDHARDT OG RINGHOF | 5. oktober 2020

Luksusudgave af den klassiske PIÑA COLADA, der er kendt som den officielle drink i Puerto Rico.

Vi har opskriften fra bogen: “Ikoniske cocktails“, skrevet af Jesper Schmidt. Han skriver følgende om den:

“Direkte oversat betyder Piña Colada ’sigtet ananas’, som henviser til den friskpressede ananasjuice, der helst skal bruges. Men har du ikke lige det ved hånden, bliver det stadig en fantastisk cocktail med købejuice. Piña Colada blev opfundet i 1952 i Puerto Rico af Ramón Monchito Marrero, der var bartender på Caribe Hilton Hotel, og den emmer da også af caribiske smage som kokos, ananas, lime og rom. Limesaft er afgørende i opskriften, for ellers risikerer Piña Colada’en at blive for sød. Denne version er blendet med et par kugler kokossorbet, hvilket giver en blød og læskende fornemmelse, der er forrygende på en varm dag.”


Pina Colada

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 minute
Antal: 1 drink
Forfatter: Lindhardt og Ringhof

Ingredienser

  • 6 centiliter Rom Plantation Isle of Fiji Rum
  • Kokossorbet 3 kugler
  • 8 centiliter Ananasjuice
  • 2 centiliter Limesaft frisk - f.eks. fra Ingredi
  • 2 centigram Likør Giffard Caribbean Pineapple Likør
  • Ananasblade

Sådan gør du

  • Opskriften kræver lidt grej, hvis du vil lave den helt korrekt:
    • coupeglas
    • jigger
    • blender
    Kom alle ingredienser i en blender, og blend til en ensartet og blød masse.
    Hæld cocktailen i et glas, og  pynt med ananasblade eller lidt frisk ananas.

Om forfatteren


Forlaget Lindhardt og Ringhof

Foto: Line Falck Christensen

Ikoniske cocktails

Bogen kan købes her.