Mit krydderurtebed bugner af blomsterkarse også kaldet tallerkensmækkere. Så det var på tide at få tyndet lidt ud i de store blade. ?
Blade og stilke smager dejligt i sommerens salater, de smager af karse med en let bitterhed.
Men bladene gør sig også rigtig godt i en pesto. Så det blev det til denne gang. ???
Har du også blomsterkarse i haven, så kommer her opskriften på pesto ?

Ingredienser
- 130 gram Tallerkensmækker blomsterkarse blade med stilk
- 150 gram ost 150 g havgus fra Arlaunika (eller fx parmesan, prima donna, pecorino)
- 40 gram Mandler ristede
- 40 gram Græskarkerner ristede
- 40 gram Solsikkekerner ristede
- 1 clove Hvidløg
- 3 spsk. Citronsaft
- 2.5 deciliter Olie evt. halv oliven og halv rapsolie
Sådan gør du
- Det hele køres sammen på en minihakker til en grov konsistens. ?
Om forfatteren
Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.
Følg mig på Instagram her.