ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)

FOOD_BY_CHRISNOS | 22. juni 2020

Mit krydderurtebed bugner af blomsterkarse også kaldet tallerkensmækkere. Så det var på tide at få tyndet lidt ud i de store blade. ?

Blade og stilke smager dejligt i sommerens salater, de smager af karse med en let bitterhed.

Men bladene gør sig også rigtig godt i en pesto. Så det blev det til denne gang. ??‍?

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)
Har du også blomsterkarse i haven, så kommer her opskriften på pesto ?


Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)

No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 1 glas
Forfatter: Food_by_chrisnos

Ingredienser

  • 130 gram Tallerkensmækker blomsterkarse blade med stilk
  • 150 gram ost 150 g havgus fra Arlaunika (eller fx parmesan, prima donna, pecorino)
  • 40 gram Mandler ristede
  • 40 gram Græskarkerner ristede
  • 40 gram Solsikkekerner ristede
  • 1 clove Hvidløg
  • 3 spsk. Citronsaft
  • 2.5 deciliter Olie evt. halv oliven og halv rapsolie

Sådan gør du

  • Det hele køres sammen på en minihakker til en grov konsistens. ?

Om forfatteren


Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.

Følg mig på Instagram her.