Opskrift på persilleolie
Grønne olier er altid et stort hit. Denne opskrift er fyldt med frisk, bredbladet persille og lidt friske timianstængler. Olien kan bruges til en grøn mayonnaise, til dressinger eller oven på en suppe/pure/bisque.

Persilleolie
Ingredients
- 1 bundt Bredbladet persille Frisk
- 10 Timian Frisk. Stængler
- 1 deciliter Olie Smagsneutral
Instructions
- Start med lynhurtigt at skolde krydderurterne, vi bruger vores kogende vandhane til det. Tør dem godt af inden de skal bruges. Lun olien op i en gryde indtil du når en temperatur på 65 grader. Tag gryden af varmen og tilsæt persillen og timian. Lad det trække i 5-10 minutter. Hæld det hele i en høj og smal skål eller en kande. Stavblend olieblandingen i et par minutter og hæld det igennem en sigte med et fugtigt stofble/kaffefilter.