x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pandebrød

ANNE METTE AUTZEN | 11. oktober 2018

Lynhurtige pandebrød, der er lækre som tilbehør til mange forskellige retter.

Spis dem til supper eller gryderetter, det tager ingen tid at røre dejen sammen, så det kan gøres, et kvarter før, maden skal serveres.


Pandebrød

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Året rundt, Bagning, Brød, Tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 stk.
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 200 gram Hvedemel
  • 0.5 tsk. Salt
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 1.5 deciliter Vand
  • 2 spsk. Olie + olie til stegning

Sådan gør du

  • Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål.
    Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. 
    Del dejen i fire lige store portioner.
    Rul hver portion ud til et fladt brød.
    Opvarm en stegpande med olie.
    Steg brødene på panden på begge sider i et par minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
    Pandebrød

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!