Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pandebrød

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

7. oktober 2019

Opskrift på pandebrød

Madbrød er et skønt tilbehør til aftensmaden eller til at supplere frokostsalaten med. Og pandebrød er noget af det nemmeste madbrød, du kan lave, og så smager de ovenikøbet dejligt!

Du kan servere dem til snart alt lige fra diverse kødretter til salat og suppe.

pandebrød

Pandebrød er selvfølgelig også helt obligatoriske i det mellemøstlige køkken. De er virkelig lækre med lidt hjemmelavet hummus, og så vil de også være PERFEKTE at fylde med kød og grønt og eventuelt lidt creme fraiche dressing med hvidløg – lidt à la denne helt fantastiske (og veganske) ret med veganske kødboller serveret i madbrød.

Mængden af mel, du skal bruge, kan variere mellem 200 – 300 gram, alt afhængig af luftfugtigheden. I denne opskrift lå jeg et sted midt i mellem.

Pandebrød

 

Pandebrød opskrift


Antal: 4 personer

Pandebrød

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 50 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 5 gram Gær
  • 3 deciliter Vand lunkent
  • 1 spsk. Salt
  • 250 gram Hvedemel cirka

Sådan gør du

    1. Bland alle ingredienser sammen i en skål.
    2. Sæt dejen til hævning i 45 - 60 minutter.
    3. Sæt herefter en teflonpande på komfuret og tænd på middelhøj varme.
    4. Hæld en portion dej på den varme pande.
    5. Bag brødet på 4 minutter på hver side.Pandebrød
    6. Tag det færdige brød af panden. Hold brødene varme i et viskestykke, mens du laver de resterende. Brødene bliver hårde, når de køler ned, så de skal spises, mens de er dejligt lune 🙂