ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ovnstegt salvie

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. april 2018
Sprødstegt salvie. Det smager dejligt og tilføjer en masse dejlig smag af salvie samt sprødhed til f.eks. italienske pastaretter.

Sprødstegt salvie. Det smager dejligt og tilføjer en masse dejlig smag af salvie samt sprødhed til f.eks. italienske pastaretter.


Antal: 2 personer

Ovnstegt salvie

Sprødstegt salvie. Det smager dejligt og tilføjer en masse dejlig smag af salvie samt sprødhed til f.eks. italienske pastaretter.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 6 stk. Salvieblade
  • 1 spsk. Olie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Vend salvien i olie og placer dem på en bageplade med bagepapir.
  • Drys dem med lidt havsalt.
  • Bag salviebladene ved 200 grader i 10-15 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændt, de skal dog skifte farve.
  • Lad salviebladene dryppe af inden servering.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.