Sprødstegt salvie. Det smager dejligt og tilføjer en masse dejlig smag af salvie samt sprødhed til f.eks. italienske pastaretter.

Sprødstegt salvie. Det smager dejligt og tilføjer en masse dejlig smag af salvie samt sprødhed til f.eks. italienske pastaretter.

Ovnstegt salvie
Sprødstegt salvie. Det smager dejligt og tilføjer en masse dejlig smag af salvie samt sprødhed til f.eks. italienske pastaretter.
Udskriv
Pin
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 6 stk. Salvieblade
- 1 spsk. Olie
- Havsalt
Sådan gør du
- Vend salvien i olie og placer dem på en bageplade med bagepapir.
- Drys dem med lidt havsalt.
- Bag salviebladene ved 200 grader i 10-15 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændt, de skal dog skifte farve.
- Lad salviebladene dryppe af inden servering.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.