Opskrift på overnight oats
Den nemmeste morgenmad, der især er venlig at spise to-go er uden tvivl “Overnight oats”.
Denne dejlige opskrift er lavet med bl.a. havregryn, mælk og yoghurt.
Vi har opskriften fra bogen: “Morgenmad“, der er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft. De siger følgende om opskriften:
“Den perfekte morgenmad “to go”. Med få forberedelser aftenen før er morgenmaden stort set klar til næste morgen.”
Overnight oats
Ingredienser
Grød
- 100 gram Havregryn
- 2 deciliter Mælk
- 0.5 deciliter Yoghurt Naturel
- 2 spsk. Hampefrø Ristede
- 1 tsk. Kardemomme Stødt
- 0.5 tsk. Vaniljesukker
Til servering
- 0.5 stk. Banan
- 1 spsk. Blåbær
- 2 spsk. Mandler
Sådan gør du
- Kom havregryn i et glas med låg. Rør sammen med mælk, yoghurt, frø, kardemomme og vaniljesukker. Skru låget på glasset og sæt det på køl til næste morgen. Anret med bananstykker, blåbær og hakkede mandler.