Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Overnight oats

MuusmannMuusmann Forlag
 

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

26. juni 2019
Overnight havregrød "to-go"

Opskrift på overnight oats

Den nemmeste morgenmad, der især er venlig at spise to-go er uden tvivl “Overnight oats”.

Denne dejlige opskrift er lavet med bl.a. havregryn, mælk og yoghurt.

Vi har opskriften fra bogen: “Morgenmad“, der er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft. De siger følgende om opskriften:

“Den perfekte morgenmad “to go”. Med få forberedelser aftenen før er morgenmaden stort set klar til næste morgen.”


Antal: 1 Portioner

Overnight oats

Overnight havregrød "to-go"
Forfatter: Muusmann Forlag
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 6 timer

Ingredienser

Grød

  • 100 gram Havregryn
  • 2 deciliter Mælk
  • 0.5 deciliter Yoghurt Naturel
  • 2 spsk. Hampefrø Ristede
  • 1 tsk. Kardemomme Stødt
  • 0.5 tsk. Vaniljesukker

Til servering

  • 0.5 stk. Banan
  • 1 spsk. Blåbær
  • 2 spsk. Mandler

Sådan gør du

  • Kom havregryn i et glas med låg.
    Rør sammen med mælk, yoghurt, frø, kardemomme og vaniljesukker.
    Skru låget på glasset og sæt det på køl til næste morgen.
    Anret med bananstykker, blåbær og hakkede mandler.