ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ostebrød med tomat og hvidløg

ANNE METTE AUTZEN | 17. august 2018

Lækre gratinerede ostebrød med tomater og hvidløg.

Spis dem til frokost, som en snack eller som tilbehør til supper. 


Antal: 2 stk.

Ostebrød med tomat og hvidløg

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Brød flute
  • 2 stk. Tomater
  • 4 spsk. Flødeost med hvidløgssmag
  • 1 stk. Mozarella frisk
  • Oregano frisk
  • Basilikumblade
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Skær brødet over på langs og smør begge sider med flødeosten.
    Skær tomaterne i skiver og fordel dem på brødet.
    Smuldr den friske mozzarella over og kom til sidst de friske krydderurter på toppen. Krydr let med salt og peber.
    Gratiner ostebrødene i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter, til osten er gylden.
    Server straks!
    Ostebrød med tomat og hvidløg

Noter

De gratinerede ostebrød kan varieres i det uendelige med forskellige slags fyld (f.eks. skinke, pepperoni, squash og peberfrugt). Du kan på denne måde få bugt med dine rester og være med til at undgå madspild. 

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!