ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Øllebrød

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 22. oktober 2017

Dejlig og lækker opskrift på øllebrød. En perfekt ret til at undgå madspild. ved at man bruger det rugbrød der er ved at synge på sidste vers.


Øllebrød

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 10 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 kilogram Rugbrød
  • 2 spsk. Farin
  • 1 stk. Hvidtøl
  • 7 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Knæk brødet i mindre stykker i en gryde. Overhæld brødet med vand og lad det stå og trække i minimum 2 timer, men gerne til natten over.
    Tilsæt hvidtøl og farin, og bring det i kog. Husk at rør grundigt.
    Lad det koge i 30 min, når det har kogt skal det stablindes til en den konsistent du ønsker.

Noter

Server det med en klat flødeskum på.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.