x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Nøddebrud med tranebær

ANNE METTE AUTZEN | 2. december 2018

Disse nøddebrud er super nemme at lave og passer godt til eftermiddagskaffen eller når den hurtige sult lige melder sig.


Nøddebrud med tranebær

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 2 timer 30 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 100 gram Mandler
  • 50 gram nødder
  • 90 gram Tørret tranebær
  • 150 gram Nougat
  • 200 gram Mørk chokolade Minimum 70 %
  • 1 pinch Salt

Sådan gør du

  • Rist mandler og nødder i ovn ved 160 grader i ca. 6-7 min (gnid herefter skallen af nødderne).
    Smelt over vandbad - chokolade og nougat. Hæld mandler, nødder og tranebær, samt salt i chokoladen og rør godt rundt.
    Fordel massen i en lille firkantet form beklædt med bagepapir.
    Sættes på køl i min. 2,5 timer.
    Skær ønskede mundrette stykker...? velbekomme!
    Nøddebrud med tranebær

Noter

Tip; tilføj evt. chokolademassen revet appelsinskal - det juler lidt ekstra!

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!