x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mini tærter med 3 slags chokolader

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 3. januar 2019

Denne opskrift er en lækker ret og viser hvor meget chokolade kan. Der er leget med smagene, så 3 forskellige slags chokolader sammen med et sødt hindbær og sprød tærtebund.

Den hvide chokolade er karamelliseret, den mørke chokolade er tempereret og formet som grene mens chokolade ganachen er lavet med en karamel chokolade (gold).


Mini tærter med 3 slags chokolader

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 8 timer 20 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 Mørdejsbunde Små
  • Ganache Gold karamelchokolade
  • Mørk chokolade Chokoladepynt
  • Hvid chokolade Karamelliseret
  • Hindbær

Sådan gør du

Mørdejsbunde

  • Jeg har brugt 4 bunde fra denne opskrift på mini mørdejsbunde. Opskriften er til 12 bunde, men du kan sagtens lave flere end du har brug for. I en lufttæt beholder kan de holde sig i flere uger.
     

Ganache

Brændt hvid chokolade

Chokoladepynt

  • Jeg brugte pynt fra denne opskrift. Herunder kan du se hvordan jeg lavede pynten ved at komme tempereret, mørk chokolade ned i iskoldt vand:

Anretning

  • Fyld mørdejsbunden med chokolade ganachen direkte fra en sprøjtepose.
    Drys med det brændte, hvide chokolade og kom et hindbær (gerne med guldstøv) på toppen. 
    Til sidst lægges chokoladegrenen på - pas på den ikke knækker, som den gjorde for mig.
    Mini tærter med 3 slags chokolader

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.