
Opskrift på mini tærter med 3 slags chokolader
Denne opskrift er en lækker ret og viser hvor meget chokolade kan. Der er leget med smagene, så 3 forskellige slags chokolader sammen med et sødt hindbær og sprød tærtebund.
Den hvide chokolade er karamelliseret, den mørke chokolade er tempereret og formet som grene mens chokolade ganachen er lavet med en karamel chokolade (gold).

Mini tærter med 3 slags chokolader
Ingredienser
- 4 stk. Mørdejsbunde Små
- Ganache Gold karamelchokolade
- Mørk chokolade Chokoladepynt
- Hvid chokolade Karamelliseret
- Hindbær
Sådan gør du
Mørdejsbunde
- Jeg har brugt 4 bunde fra denne opskrift på mini mørdejsbunde. Opskriften er til 12 bunde, men du kan sagtens lave flere end du har brug for. I en lufttæt beholder kan de holde sig i flere uger.
Ganache
- Jeg brugte chokolade ganache fra denne opskrift hertil. Du vil sagtens kunne udskifte det med en anden chokolade ganache.
Brændt hvid chokolade
- Jeg brugte cirka 1 tsk. pr. tærte fra denne opskrift på karamelliseret (brændt) hvid chokolade.
Chokoladepynt
- Jeg brugte pynt fra denne opskrift.
Anretning
- Fyld mørdejsbunden med chokolade ganachen direkte fra en sprøjtepose.
- Drys med det brændte, hvide chokolade og kom et hindbær (gerne med guldstøv) på toppen.
- Til sidst lægges chokoladegrenen på - pas på den ikke knækker, som den gjorde for mig.