ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mayonnaise

FATTIGFEINSCHMECKER | 7. august 2018

Én mayonnaise – tre smagsvarianter!

Med denne opskrift på mayonnaise får du forslag til, hvordan du kan krydre din mayonnaise på forskellige måder. 


Mayonnaise

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Sauce, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Fattigfeinschmecker

Ingredienser

  • 2 stk. Pasteuserede æggeblommer
  • 0.5 tsk. Sennep dijonsennep
  • 0.5 tsk. Hvidvinseddike
  • 1 deciliter Olie smagsneutral, fx vindruekerneolie
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • Hvidløg
  • Safran
  • Dild frisk, finthakket
  • Estragon frisk, finthakket

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer med sennep, eddike, salt og peber. Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk, indtil olien er optaget, og den ønskede konsistens opnås. Synes du konsistensen pludselig bliver for tyk, kan du blande lidt vand eller eddike i.
    Smag til med yderligere salt, peber, citron eller eddike.
    Del din mayonnaise i tre portioner.
    Tilsæt estragon i den ene, dild i den anden og hvidløg og safran i den tredje. 
    Mayonnaise

Om forfatteren


En madnørd med meget dyrere spisevaner, end indtægten tillader. Derfor leder han hele tiden efter de bedste råvarer - men til den laveste pris.