
Opskrift på mary pickford cocktail
En lækker opskrift på en cocktail med rom, ananassaft, grenadine, kirsebærlikør og tør vermouth. Oftest serveres den med kirsebær på toppen, men her er kirsebærrene i cocktailen via en likør.
Den skulle være opfundet af enten Eddie Woelke eller Fred Kaufmann på Cuba, efter at den canadiske skuespiller Mary Pickford var på besøg der med Charlie Chaplin.

Mary Pickford cocktail
Grej
- Strainer
Ingredienser
- 5 centiliter Diplomático Mantuano Ron en mørk-gylden rom
- 4 centiliter Ananassaft
- 1/2 centiliter Grenadine
- 6 stænk Kirsebærlikør
- 6 stænkt Vermouth tør
- Isterninger
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en shaker og fyld den med is.
- Shake den i 20-30 sekunder og nu skal den sigtes, så du undgår at få isterninger med over i drinken.
- Hæld den først igennem en normal barsigte og herefter en fin sigte (det kaldes double straines).
- Herefter skal den over i et coupe-glas, der kommer direkte fra frost, så det er iskoldt.
- Pynt evt. med et ananas blad.