Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Luksus pitabrød

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

23. august 2018

Opskrift på luksus pitabrød

Verdens bedste pitabrød!

De sprøde elementer i form af sprød grønkål og det sprødstegte kyllingeskind er virkelig gode i de bløde pitabrød. Løgmarmeladen giver et ekstra pift til fyldet. 


Servings: 4 Portioner

Luksus pitabrød

Author: Per Asmussen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • pitabrød meget gerne hjemmebagte - se link til opskriften i vejledningen
  • 1 package Kyllingeinderfilet
  • Smør til stegning
  • Olie til stegning
  • Karry
  • Krydderier salt og peber
  • Spidskål

Instructions

  • Brug meget gerne hjemmebagte pitabrød - se vores opskrift på pitabrød her.
     

    Sprød grønkål:

    Fjern stokken fra grønkålen og kasser den.
    Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker.
    Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser posen, så olien fordeles på alt grønkålen. 
    Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader varmluft.
    Grønkålen skal være knasende sprød.
     

    Fyld:

    Skær kyllingekødet i mindre stykker.
    Opvarm en pande med smør og olie og "brænd" karry af herpå. 
    Steg kødet ved lidt mere end middel varme, til det er gennemstegt, men ikke tørt.
    Krydr med salt og peber.
    Skyl og snit spidskålen fint. 
     
    Server pitabrødene med sprød grønkål, spidskål, kylling og løgmarmelade.
     
    Luksus pitabrød
     

Notes

Lav gerne en dressing til pitabrødene af mayonnaise, cremefraiche, karry, sukker, citronsaft samt salt og peber. Smag evt. også dressingen til med lidt mangochutney.