Opskrift på luksus pitabrød
Verdens bedste pitabrød!
De sprøde elementer i form af sprød grønkål og det sprødstegte kyllingeskind er virkelig gode i de bløde pitabrød. Løgmarmeladen giver et ekstra pift til fyldet.

Luksus pitabrød
Ingredients
- pitabrød meget gerne hjemmebagte - se link til opskriften i vejledningen
- 1 package Kyllingeinderfilet
- Smør til stegning
- Olie til stegning
- Karry
- Krydderier salt og peber
- Spidskål
Instructions
- Brug meget gerne hjemmebagte pitabrød - se vores opskrift på pitabrød her.
Sprød grønkål:
Fjern stokken fra grønkålen og kasser den. Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker. Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser posen, så olien fordeles på alt grønkålen. Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader varmluft. Grønkålen skal være knasende sprød.Fyld:
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Opvarm en pande med smør og olie og "brænd" karry af herpå. Steg kødet ved lidt mere end middel varme, til det er gennemstegt, men ikke tørt. Krydr med salt og peber. Skyl og snit spidskålen fint. Server pitabrødene med sprød grønkål, spidskål, kylling og løgmarmelade.