Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kyllingeskind

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

23. august 2018
Kyllingeskind ristet sprødt i ovnen er superlækkert og kan bruges til mange ting. Prøv det som sprødt knas på supper og salater, i en sandwich i stedet for bacon eller som et sprødt og lækkert fyld i pitabrød.

Opskrift på kyllingeskind

Kyllingeskind ristet sprødt i ovnen er superlækkert og kan bruges til mange ting. Prøv det som sprødt knas på supper og salater, i en sandwich i stedet for bacon eller som et sprødt og lækkert fyld i pitabrød.


Kyllingeskind

Kyllingeskind ristet sprødt i ovnen er superlækkert og kan bruges til mange ting. Prøv det som sprødt knas på supper og salater, i en sandwich i stedet for bacon eller som et sprødt og lækkert fyld i pitabrød.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • Kyllingeskind fra en hel kylling
  • Salt

Sådan gør du

  • Løsn skindet fra kyllingen og "træk" det forsigtigt af kyllingen.
  • Vend skindet med "vrangen" udad og læg det på et skærebræt. 
  • Fjern lidt af fedtet med en skarp kniv, vær forsigtig, så du ikke ødelægger skindet for meget. 
  • Læg kyllingeskindet på en bageplade med bagepapir og drys skindet let med salt. 
  • Læg endnu et stykke bagepapir over kyllingeskindet og derefter en bageplade over, så skindet ligger i spænd. Det forhindrer det i at boble op, når det skal i ovnen.
  • Sæt det hele i ovnen (sæt evt. et tungt ildfast fad over den øverste plade, så du er helt sikker på, skindet ikke løfter sig) og bag det ved 225 grader i 20-30 minutter, til det er sprødt.
  • Tag kyllingeskindet ud af ovnen og dup det tørt med køkkenrulle eller et viskestykke.
  • Drys det let med salt.