Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kokosmousse

gastrofunlogoRedaktion
   
21. december 2017
En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan

Opskrift på kokosmousse

En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.


Kokosmousse

En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan
Author: Redaktion
Ret: Dessert
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredients

  • 400 gram Kokosmælk
  • 200 gram Sukker
  • 1 gram Salt
  • 3 gram Special Ingredients Carrageenan Kappa
  • 1 gram Special Ingredients Carrageenan Iota

Instructions

  • Kokosmousse

    1. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
    2. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
    3. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
    4. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
    5. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
    6. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
    7. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
    8. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
    9. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
    10. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
    Servér den f.eks. med kirsebærpuré, revet mørk chokolade og frysetørrede kirsebær.