ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kokosmousse

REDAKTION | 21. december 2017
En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan

En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.


Kokosmousse

En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dessert
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 400 gram Kokosmælk
  • 200 gram Sukker
  • 1 gram Salt
  • 3 gram Special Ingredients Carrageenan Kappa
  • 1 gram Special Ingredients Carrageenan Iota

Sådan gør du

  • Kokosmousse

    1. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
    2. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
    3. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
    4. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
    5. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
    6. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
    7. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
    8. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
    9. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
    10. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
    Servér den f.eks. med kirsebærpuré, revet mørk chokolade og frysetørrede kirsebær.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Modern Recepies