En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan

En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.

Kokosmousse
En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan
Udskriv
Pin
Ingredienser
- 400 gram Kokosmælk
- 200 gram Sukker
- 1 gram Salt
- 3 gram Special Ingredients Carrageenan Kappa
- 1 gram Special Ingredients Carrageenan Iota
Sådan gør du
Kokosmousse
- Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
- Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
- Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
- Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
- Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
- Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
- Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
- Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
- Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
- Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
Om forfatteren
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.