En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan

Opskrift på kokosmousse
En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.

Kokosmousse
En dejlig lækker og luftig kokosmousse lavet ved hjælp af molekylær gastronomi og en sifon.. Lavet med Carrageenan
Ingredients
- 400 gram Kokosmælk
- 200 gram Sukker
- 1 gram Salt
- 3 gram Special Ingredients Carrageenan Kappa
- 1 gram Special Ingredients Carrageenan Iota
Instructions
Kokosmousse
- Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
- Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
- Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
- Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
- Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
- Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
- Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
- Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
- Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
- Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.