x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Karamelliserede valnødder

ANNE METTE AUTZEN | 18. februar 2019

En god dessert har brug for brug for den rette kombination af sødme, syre, sprødhed/knas og fedme. Ofte ender man med at mangle knas i en dessert, der f.eks. kunne være en mousse. Her er karamelliserede nødder en let og lækker måde at give retten det sidste den mangler.


Karamelliserede valnødder

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 100 gram Valnødder
  • 5 spsk. Rørsukker

Sådan gør du

  • Sukkeret smeltes ved middelvarme på en pande.
    Når sukkeret er smeltet, vendes valnødderne i karamellen og hældes over på er stykke bagepapir.
    Når de karameliserede valnødder er kolde, kan de skæres ud med en savtakket kniv!
    Karamelliserede valnødder

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!