Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Karamelliserede valnødder

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

18. februar 2019

Opskrift på karamelliserede valnødder

En god dessert har brug for brug for den rette kombination af sødme, syre, sprødhed/knas og fedme. Ofte ender man med at mangle knas i en dessert, der f.eks. kunne være en mousse. Her er karamelliserede nødder en let og lækker måde at give retten det sidste den mangler.


Antal: 2 Portioner

Karamelliserede valnødder

Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Valnødder
  • 5 spsk. Rørsukker

Sådan gør du

  • Sukkeret smeltes ved middelvarme på en pande.
    Når sukkeret er smeltet, vendes valnødderne i karamellen og hældes over på er stykke bagepapir.
    Når de karameliserede valnødder er kolde, kan de skæres ud med en savtakket kniv!
    Karamelliserede valnødder