Opskrift på hvid chokolade ganache
Her har vi en lækker opskrift på en ganache lavet på hvid chokolade og fløde. Cremen kan bruges mellem kagebunde eller til at pynte en cupcake med.

Servings: Portion
Hvid chokolade ganache
Ingredienser
- 1 deciliter Piskefløde
- 100 gram Hvid chokolade
Sådan gør du
- Varm fløden op i en gryde. Imens fløden varmes op, hakkes chokoladen i mindre stykker. Kom den hakkede chokolade og i den skål og hæld den varme fløde over chokoladen. Lad det hele stå 1 minut, her efter røres chokoladen ud i fløden. Dæk den varme fløde/chokolade med husholdningsfilm (filmen skal helt ned til toppen af massen, så der ikke dannes kondens under husholdningsfilmen) og sæt den på køl natten over. Tag fløde/chokoladen ud og fjern husholdningsfilmen. Skrab chokoladen der sidder på filmen af og kom den op i skålen og pisk ganachen let og luftig.
Ganachen er nu klar til en pynte en lækker kage eller som en del af en lækker dessert. Mængden passer til cirka 12 cup cakes.