x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hvid chokolade ganache

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 16. april 2018

Her har vi en lækker opskrift på en ganache lavet på hvid chokolade og fløde. Cremen kan bruges mellem kagebunde eller til at pynte en cupcake med.


Hvid chokolade ganache

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert
Forb. tid: 1 day
Tilb. tid: 7 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 deciliter Piskefløde
  • 100 gram Hvid chokolade

Sådan gør du

  • Varm fløden op i en gryde.
    Imens fløden varmes op, hakkes chokoladen i mindre stykker.
    Kom den hakkede chokolade og i den skål og hæld den varme fløde over chokoladen.
    Lad det hele stå 1 minut, her efter røres chokoladen ud i fløden.
    Dæk den varme fløde/chokolade med husholdningsfilm (filmen skal helt ned til toppen af massen, så der ikke dannes kondens under husholdningsfilmen) og sæt den på køl natten over.
    Tag fløde/chokoladen ud og fjern husholdningsfilmen. Skrab chokoladen der sidder på filmen af og kom den op i skålen og pisk ganachen let og luftig.
    Hvid chokolade ganache
    Ganachen er nu klar til en pynte en lækker kage eller som en del af en lækker dessert.
    Mængden passer til cirka 12 cup cakes.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.