Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Honningsennep

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

2. januar 2021
Mit bud på en lækker hjemmelavet dressing/marinade med bl.a. honning og sennep.
Den kan bruges til salater og til at marinere kød og grøntsager i.

Opskrift på honningsennep

Mit bud på en lækker hjemmelavet dressing/marinade med bl.a. honning og sennep.

Den kan bruges til salater og til at marinere kød og grøntsager i.

Den kan laves på 2 minutter og bliver kun bedre af at trække lidt.

Honningsennep


Antal: 1 glas

Honningsennep

Mit bud på en lækker hjemmelavet dressing/marinade med bl.a. honning og sennep.
Den kan bruges til salater og til at marinere kød og grøntsager i.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Keyword: Dressing
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk. Honning
  • 2 spsk. Sennep
  • 40 milliliter Citronsaft
  • 60 milliliter Olivenolie
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Sørg for at honningen er stuetempereret før du går i gang.
  • Kom honning, sennep, citronsaft og olivenolie i et glas med låg. Brug f.eks. et rent syltetøjs- eller sennepsglas.
  • Sæt låg på og ryst det  godt igennem.
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt mere honning/sennep.
  • Server straks eller lad den stå at trække lidt på køl, Den kan bruges i et par dage efter den er lavet.