Opskrift på hokkaido salat
På en grå og kedelig mandag, drømmer jeg mig tilbage til varmere vejr og mad udenfor ??♂️
Her får I opskriften på en god salat som går godt som tilbehør til diverse kødudskæringer ??

Antal: personer
Hokkaido salat
Ingredienser
- 1 stk. Hokkaidogræskar
- Salt og Peber
- Olie
- Rucola 2 håndfulde
- 3 spsk. Pinjekerner
- 200 gram Creme Fraiche 18 %
- 1 stk. Citron øko
Sådan gør du
- Fjern kerner i hokkaidoen og skær den i både af cirka 3 cm. Krydr med salt, peber og olie og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader. Bag i 45 minutter og lad dem køle af Skær dem ud i passende stykker. Bland med rucola og pinjekerner. Bland cremefraiche med citronskal og saft fra en halv citron og salt og peber. Hæld cremefraiche ud over salaten og server ?? .