Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hokkaido salat

Theis Astow

Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.

10. februar 2020

Opskrift på hokkaido salat

På en grå og kedelig mandag, drømmer jeg mig tilbage til varmere vejr og mad udenfor ??‍♂️

Her får I opskriften på en god salat som går godt som tilbehør til diverse kødudskæringer ?? 


Antal: 4 personer

Hokkaido salat

Forfatter: Theis Astow
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 45 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Hokkaidogræskar
  • Salt og Peber
  • Olie
  • Rucola 2 håndfulde
  • 3 spsk. Pinjekerner
  • 200 gram Creme Fraiche 18 %
  • 1 stk. Citron øko

Sådan gør du

  • Fjern kerner i hokkaidoen og skær den i både af cirka 3 cm.
    Krydr med salt, peber og olie og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader.
    Bag i 45 minutter og lad dem køle af
    Skær dem ud i passende stykker.
    Bland med rucola og pinjekerner.
    Bland cremefraiche med citronskal og saft fra en halv citron og salt og peber.
    Hæld cremefraiche ud over salaten og server ?? .