Hjemmelavet müsli løfter din yoghurt, tykmælk eller A38 op på et meget højere niveau og giver dig en god start på dagen.

Opskrift på hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli løfter din yoghurt, tykmælk eller A38 op på et meget højere niveau og giver dig en god start på dagen.

Antal: personer
Hjemmelavet Müsli
Hjemmelavet müsli løfter din yoghurt, tykmælk eller A38 op på et meget højere niveau og giver dig en god start på dagen.
Ingredienser
- 3 spsk. Kokosolie
- 250 gram Havregryn Kan spædes op med rugflager
- 100 gram Mandler Hakkede
- 100 gram Solsikkekerner
- 100 gram Græskarkerner
- 100 gram Sesamfrø
- 50 gram Hørfrø
- 3 spsk. Sirup Ahorn
- 125 gram Bær Tørrede
Sådan gør du
- Rist alle ingredienserne i kokosolien (undtagen bærrene).
- Når det er blevet gyldent dryp så ahornsiruppen i og rist videre et par minutter.
- Afkøl blandingen og når den er kold, skal de tørrede bær blandes i.
- Opbevar blandingen i en tætsluttende dåse.